avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce se recomanda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce se recomanda

buna ziua. as dori sa stiu ce fel de act se poate incheia pentru urmatoarea situatie:
parintii au cedat drept de proprietate pentru un apartament cu 3 camere dobandit de la serviciul tatalui, unuia dintre copii, fara a-l informa si pe celalalt copil.
urmare decesului parintilor tatalui, acesta mosteneste 1/2 dintr-un imobil (2 camere) si 1/2 din curtea aferenta imobilui. de comun acord, ambii vor sa faca acte de proprietate pentru celalalt copil, pentru partea mostenita, astfel incat la decesul lor, cei 2 copii sa nu intre in conflict. ultumesc!
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 13:20, 13 Iulie 2012
Contract de vanzare cu clauza de uzufruct viager.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de succesiune ale copilului din alta casatorie copilasu2000 copilasu2000 Sotul meu are 2 copii din alta casatorie , impreuna mai avem un copil(minor) si crestem impreuna unul din copii din casatoria anterioara (ambi majori). Sotul ... (vezi toată discuția)
Act vinzare cumparare catre unul din cei trei copii viorelsavu viorelsavu avem trei copiii,si vrem sa gasim o posibilitate prin care sa lasam mostenire imobilul in care locuim,proprietate personala doar unui singur copil fara ... (vezi toată discuția)
Sunt vaduv si locuiesc in apartamentul din care detin 5/8 cota ... Alexandru.Nita Alexandru.Nita Sunt vaduv si locuiesc in apartamentul din care detin 5/8 cota parte iar fiul meu detine 3/ 8. El locuieste intr-un apartament cumparat pe numele lui. Eu ... (vezi toată discuția)