avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit pe cladire spatiu comercial
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit pe cladire spatiu comercial

Buna ziua, functionam intr-un apartament transformat in spatiu comercial, proprietate a unei persoane fizice. Pana in prezent, impozitul a fost in cota obisnuita, de 0.1% . Am inteles ca in viitor spatiile comerciale, chiar daca apartin unor pesoane fizice, vor fi impozitate dupa o alta grila, specifica persoanelor juridice. Rugam sa ne transmiteti si noua detalii, daca exista ceva concret in acest sens. Multumim
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:43, 13 Iulie 2012
Pana la aparitia unui act normativ care sa modifice art. 251 Cod fiscal si urmatoarele, adica cele care reglementeaza plata impozitului pe cladiri datorat de persoanele fizice, este prematur sa ne pronuntam.
Pana in prezent nu a fost adoptat un astfel de act normativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit spatiu comercial zamfircatalin zamfircatalin Buna ziua!As dori sa construiesc un spatiu comercial (magazin alimentar) 40m2 si nu stiu ce impozit voi plati pentru acest spatiu.Constructia va fi in zona ... (vezi toată discuția)
Categoria de folosinta a unui spatiu chitupetre chitupetre buna ziua, va rog daca puteti sa-mi spuneti cum este mai bine din punct de vedere al proprietarului persoana fizica , sa declar un spatiu la taxe si ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial Kristinnaa Kristinnaa Buna seara! Care sunt avantajele si dezavantajele schimbarii in Cartea Funciara a unui apartament de locuit in spatiu comercial? Multumesc anticipat pentru ... (vezi toată discuția)