avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier in franta.urmari??
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier in franta.urmari??

as vrea sa stiu daca un sofer roman care face accident in franta,raneste doua persoane dintre care una este in afara oricarui pericol iar cealalta are o coasta fisurata care i-a perforat un plaman,poate ajunge la inchisoare?va primi cu suspendare?va rog sa-mi raspundeti cat mai urgent,daca se poate.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: tania79 , utilizator 11:26, 15 Iulie 2012
Era sub influenta alcoolului ? Avea permisul suspendat ? Autovehiculul era furat ? Daca raspunsurile sunt ,,nu,, atunci probabil ca nu exista riscul de a executa o pedeapsa in regim de detentie cu conditia cooperarii cu organele judiciare, etc
conducea perfect regulamentar.va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victima mitica66 mitica66 Buna ziua.Am avut un accident de circulatie,care a fost incadrat de ITM ca accident de munca in urma caruia a fost o victima care era cu mine in masina ... (vezi toată discuția)
Alcolemie peste 0.8 în sange ok2014 ok2014 Bună ziua. soțul meu a bătut și a avut accident cu mașina soldat fără victime. alcolemia la etilotest a fost 0.7.I s a întocmit dosar penal. problema ... (vezi toată discuția)
Doua dosare pentru conducere sub influenta alcoolului calinciomag calinciomag Am si eu o nelamurire.In data de 21 decembrie 2009 am fost prins conducand sub influenta alcoolului,permisul mi-a fost retinut pe o perioada nederminata si ... (vezi toată discuția)