avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cas pentru pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cas pentru pfa

Buna seara.
Vreau sa stiu si eu daca sunt angajat la o firma privata unde mi se plateste CAS la zi, si este vorba de o suma frumusica, si mai am si un PFA trebuie sa mai platesc si acolo contributii la CAS.
Va multumesc respectuos.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:59, 15 Iulie 2012
Ca PFA nu trebuie sa mai platiti CAS pentru pensie, dar se plateste contributie de sanatate 5,5% din venitul net.
Platiti impozitul pe venitul net(16%) si contributia pentru sanatate (5,50% din venitul net)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit si taxe pfa Silvasanu Silvasanu Buna seara, Am o rugaminte la d-voastra: imi deschid in urmatoarele zile un PFA avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea de obiecte ... (vezi toată discuția)
Taxe pfa daca ai si calitatea de salariat Zaicick2009 Zaicick2009 buna ziua, as vrea sa imi infiintez un pfa, dar sunt un pic bulversata in privinta taxelor obligatorii. am auzit mai multe variante cum ar fii: - daca ai ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa catalinalucia catalinalucia Buna, Am un pfa la care sunt si angajata ce anume trebuie sa mai platesc inafara de 16% impozit pe venitul net si contributiile la salarii. Astept un ... (vezi toată discuția)