avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... troc cu acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

troc cu acte

As putea sa fac un troc cu acte in regula?Am o persoana care s-a oferit sa ma ajute sa-mi termin casa de finisat cu materiale si mana de lucru pentru ca in schimb sa-i fac act pe 100 m patrati de pamant.Care ar fi calea prin care pot legaliza asta fara sa mai plateasca o taxa prea mare la notar.Va multumesc.
Nimeni nu stie...pentru ca nu se poate altfel decat prin act notarial....orice tranzactie care are ca obiect un bun imobil trebuie sa se faca sub sanctiunea nulitatii absolute in forma autentica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire? stefanbb stefanbb Buna ziua!Unchiul meu a revocat acum 5 ani testamentul prin care ii lasa fratelui meu un teren.in prezent unchiul doreste sa imi inscrie mie acest teren.1.Care ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea legala a unui contract donatie scris de mana GSA GSA In 1994 tata si mama mi-au donat un apartament in Bucuresti printr-un Contract scris de mana. Acest Contract este semnat de inca 2 martori prezenti atunci, de ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna - contractul de donatie sa fie in forma autentica ? oanaportar oanaportar Un salariat vrea sa doneze un bun unitatii. Va trebui sa se incheie un Contract de donatie. Ce inseamna : Contractul dedonatie sa fie in forma autentica ... (vezi toată discuția)