avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz in serviciu contra intereselor persoanelor sau ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz in serviciu contra intereselor persoanelor sau abuz in serviciu

n cursul anului 2007 un prieten a primit mai multe bunuri imobile de la tatal sau printr-un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere. Ulterior tatal sau l-a actionat in instanta pentru anularea contractului, lucru care s-a si intamplat in luna septembrie 2010 printr-o hotarare definitiva si irevocabila a instantei . In 2007 primaria i-a intocmit acestuia dosar fiscal pentru a plati impozit pe bunurile imobile.In 2011, primaria inca ii calcula impozit pe bunurile imobile desi nu le mai avea. I s-a comunicat de la primarie ca trebuia sa depuna o cerere in termen de 30 zile de la data in care a pierdut dreptul de proprietate, lucru pe care nu l-a facut, insa sustine ca, in schimb l-a facut tatal sau. ma puteti lamuri cu aceasta speta.multumesca.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:23, 16 Iulie 2012
atit timp cit rolul fiscal nu este schimbat, primaria are dreptul sa emita deciziile de impunere pe numele celui care figureaza ca si proprietar in evidentele sale.
anularea deciziilor de impunere se face conf codului de prod fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art47/legea10/2001 karmena karmena Tatal meu a depus cerere de cumparare in baza Legii 112/1995 a imobilului in care locuia din 1978, in septembrie 1999.La acea data nu exista nici o notificare ... (vezi toată discuția)
Am pierdut un teren în instanță, dar noul proprietar nu l-a trecut pe numele lui la impozite și taxe, prin urmare plătesc în continuare impozit. ce se poate face în acest caz? robert-ovidiu robert-ovidiu Parintii mei au mostenit un teren de la un unchi de al tatalui, terenul a fost inscris in primarie din 1997 pe numele unchiului, dupa moartea acestuia au ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anaf - este sau nu abuz in serviciu? roxana_bitiq roxana_bitiq Buna ziua, Detin o societate comerciala in numele careia am solicitat la rambursare TVA la trim III in anul 2008 (perioada aprilie 2008-septembrie 2008). Au ... (vezi toată discuția)