avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poligraf----
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poligraf----

In urma cu 2 saptamani in cadrul unitati care lucram s-a produs infractiunea de furt calificat (noaptea,probabil 2-3 pesoane..etc) Am fost invitat telefonic la sectia de politie si am dat o declaratie in acest sens,find de acord si cu testul poligraf.
Va fi necesara asistarea unui avocat ? am dreptul refuzari acestui test dupa ce am aprobat in scris ca sunt deacord?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:39, 19 Iulie 2012
Testul poligraf nu are o valoare probatorie. Rezultatele testului ajuta organul judiciar sa-si formeze o parere. Faptul ca dvs refuzati testul nu face decat sa va incrimineze.
catalin2832 a scris:

Testul poligraf nu are o valoare probatorie. Rezultatele testului ajuta organul judiciar sa-si formeze o parere. Faptul ca dvs refuzati testul nu face decat sa va incrimineze.

intrdevar.., Sincer imi este teama de intrebarile capcana . SUNT nevinovat credema de aia repet : Imi este necesar un aparator? el poate vedea "dosarul"?.
daca testul imi va iesi pozitv oare se va deschide dosar de urmarire .
Multumesc.

teodanny a scris:
"Sincer imi este teama de intrebarile capcana . SUNT nevinovat crede-ma, de aia repet: imi este necesar un aparator ? El poate vedea dosarul ? Daca testul imi va iesi pozitiv, oare se va deschide dosar de urmarire".

Este dreptul dvs. sa fiti asistat de un avocat pe care il alegeti si il platiti dvs.
Refuzul de a da testul va poate creqa probleme, mai ales daca initila ati acceptat in scris, asa cum precizati.
Urmarirea penala se dispune de catre procuror in urma cercetarii evenimentului produs de catre politia judiciara (probe recoltate la fata locului si analizate in laborator, declaratii scrise, etc.), finalizata prin intocmirea unui document scris de catre politie, sub toate aspectele, nu tinand cont doar de un test la poligraf.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Te pot chema la sectie prin telefon ? radulicsandru radulicsandru Buna ziua.Prietenei mele i-a fost sparta locuinta Am fost la politie,am dat amprentele,declaratii si chiar le-am spus ca accept si testul poligraf stiindu-ma ... (vezi toată discuția)
Situatie test poligraf andrewculda andrewculda Buna ziua! Ma numesc Andrei Culda, sunt inscris nou pe acest forum tocmai pentru a afla raspuns la cateva intrebari. In urma cu ceva timp un coleg de-al ... (vezi toată discuția)
Test poligraf ionel911 ionel911 In urma unui caz de spargere de locuinta al prietenei mele am fost considerat primul suspect in dosar, mi-a fost cerut sa accept testul poligraf si l-am ... (vezi toată discuția)