avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare titular de autovehicul in caz de deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare titular de autovehicul in caz de deces

buna ziua.respectuos va rog sa-mi spuneti si mie ce se poate face in cazul in care titularul unui autovehicul a decedat iar unicul fiu al acestuia doreste sa treaca autovehiculul pe numele sau.care sunt demersurile ce trebuiesc facute in acest caz ?.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLEMENT PINTILIE , Consilier juridic 11:26, 16 Iulie 2012
Cu certificatul de deces se merges la politie,cu talonul masinii + cu cartea de identificare a masinii ... Din cate stiu trebuie mers si la Registrul Auto Roman pentru identificarea autovehiculului.
dezbateti mostenirea...iar cu certificatul de mostenitor si actele masinii, rezolvati
sunt acte la AutoGeo!!!!:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate rca dupa deces proprietar ddaaa ddaaa Buna ziua, Proprietarul masinii a decedat de curand, nu s-a facut inca succesiunea. Asigurarea RCA este inca valabila? Masina poate fi condusa de mostenitori ... (vezi toată discuția)
Autoturism mostenit - drept de folosinta ; documente necesare vladut2003 vladut2003 Buna ziua Va cer ajutorul pentru o consiliere de specialitate in ceea ce priveste urmatoarea speta: In urma bunicului meu decedat acum o jumatate de an, ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto fara talon ? raiders81 raiders81 Nu mai detin autoturismul,pot justifica ca mi-a apartinut,prin copie carte identitate,chitanta anaf de plata a taxei,acte radiere , etc.Cei de la fisc nu imi ... (vezi toată discuția)