Buna ziua
O persoana are in certificatul de nastere trecut litera à iar in buletin si celelalte acte inclusiv actele copiilor A.
Acum trebuie sa-si schimbe buletinul, dar intampina probleme pentru faptul ca in certificat e cu Ã. Binenteles ca nu vrea sa-si modifice toate actele (de proprietate etc). Are o alta solutie?
Multumesc!
Cei de la Evidenta Persoanelor nu va pot face carte de identitate decat pe baza certificatului de nastere, iar daca figurati cu ''Ã'' nu va pot face CI cu ''A'' doar ca sa evitati problemele care s-au creat din cauza greselii celor care v-au facut actuala CI.
Problema este a intregii familii, nu doar a dvs. (ati spus ca si copiii au certificatele ne nastere cu A) as zice sa mergeti la Starea Civila si sa discutati cu functionarii de acolo, in mod sigur veti gasi indrumare. Mai tarziu pot aparea probleme mari din cauza acestor neconcordante.
O speranta ar fi ca parintii dvs. sa aiba numele cu A, in acest caz ar putea fi rectificat doar certificatul dvs.
Certificat de nastere
adynazoe
Buna ziua,ma numesc Adyna,am divortat in 2008.De atunci inca port numele fostului sot,neavan posibilitatea de a mi schimba buletinul.Am 2 copii cu actualul meu ... (vezi toată discuția)