avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ordonanta presedintiala

as dori sa stiu in urma obtinerii unei ordonante presedintiala favorabila care e procedura dupa? ce fac dupa ce obtin ordonanta ? cum procedez
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 20:43, 16 Iulie 2012
Daca ne spuneti si ce ati obtinut prin acea ordonanta probabil ca ar fi mai usor sa va spunem cum trebuie sa procedati
O puneti in executare . Ordonanta presedintiala este data de obicei cu executare de indata si vremelnica.
multumesc mult. ink sunt nelamurita ar trebui sa iau executorul, politia sau ma duc pur si simplu cu ordonanta pentru a.mi lua lucrurile din casa, lucruri personale
Stimată doamnă,

Cel mai bine ar fi să luați contact cu un executor judecătoresc. Acesta va face toate demersurile necesare dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demersul unei ordonante presedintiale ajutoooor!!! Ralucaflorentina1987 Ralucaflorentina1987 Buna ziua, va rog tare mult, am nevoie urgenta de un raspuns!!!! Mama mea a fost executata silit pe nedrept-tatal a facut un credit la banca fara stirea ei, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara sau de intretinere in timpul casatoriei sot la munca in strainatate Diamandi Diamandi Sotul este plecat la munca in strainatate. Eu cresc copilul nostru. De cateva luni se poarta ciudat, ma jigneste, nu raspunde la telefon si in ultima luna ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa scot pe cineva afara din propriul meu apartament? micu_alexandra2001 micu_alexandra2001 Anul trecut am cumparat un apartament de la o doamna care era nevoita sa il vanda...ea trebuind sa dea cota parte din acest apartament altei persoane. Neavand ... (vezi toată discuția)