avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Sotul este in detentie in strainatate, avem un copil minor, care este procedura in vederea obtinerii divortului si cunstodiei exclusive a copilului?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:59, 16 Iulie 2012
Veti putea divorta numai in instanta, indicati adresa penitenciarului pt a fi citat. Va dura destul de mult procesul.
nu ma gandeam ca v-a fi la notar. Daca accepta un divort amiabil...cum tot face dovada?...nu v-a putea veni in instanta
Sotul dvs va putea trimite prin posta intampinare ( raspunsul cererii dvs de divort) pe adresa judecatoriei.
Un avocat ii poate redacta intampinarea, i-o trimiteti, o copiaza si o trimite.
Chiar daca nu ar fi de acord sau nu ar raspunde cererii, de divortat, tot divortati, important e sa-l citati acolo unde e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu sot in puscarie e_creanga e_creanga Sunt intr-o situatie disperata. Sotul meu este inchis in Italia si dorim amandoi sa divortam. As dori sa ma lamuriti. Daca imi face o hartie prin care isi da ... (vezi toată discuția)
Divort ioanaDD ioanaDD buna ziua,vreau sa divortez si nu stiu ce acte sunt necesare.Sunt casatorita de sase ani si am un copil de patru ani.Sotul fiind mereu in strainatate,noi ... (vezi toată discuția)
vreau sa divorțez. ce trebuie sa fac? cât ma costã? degi_gi degi_gi Vreau sa divorțez dar soția este plecata în străinătate și nu poate veni în țară, ea este de acord cu divorțul. Aș dori sa ... (vezi toată discuția)