avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dare in judecata pentru injurii prin sms
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dare in judecata pentru injurii prin sms

buna seara.
as vrea sa stiu daca pot da pe cineva in judecata pentru injuraturi prin sms.
persoana pe care vreau sa o dau in judecata m-a sunat cu nr secret, eu i-am aflat imediat nr si facandu-ma ca nu o cunosc am intrebat cine e si mi-a spus ca a gresit. atunci i-am zis ca stiu cine e dar vroiam sa vad daca recunoaste. si atunci a inceput sa imi trimita mesaje cu injurii.
as putea sa il dau in judecata cumva sau nu?
multumesc
Nu se pune problema că nu aţi putea să daţi în judecată acea persoană, însă în instanţa civilă şi cu destule costuri şi destul timp pierdut.
Sfatul meu este să încercaţi să ignoraţi aceste neplăceri şi, eventual, să vă schimbaţi nr. de telefon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt amenințată cu moartea prin mesaje dar mi-e teamă să fac plângere la poliție. nu știu cum să procedez, am altă variantă de rezolvare a problemei? ContSters452058 ContSters452058 Recent am fost amenintata prin mesaje cu moartea. Sunt in oras strain, nu am familie si nici prieteni acolo cu care as putea vorbi. Mi-e frica sa scriu la ... (vezi toată discuția)
Injuraturi prin telefon , autor necunoscut ContSters83715 ContSters83715 Daca primesc 2-3 injuraturi pe telefonul mobil gen f...m....matii, cand ma duc la politie sa sesizez, scriu injuraturile mot-a mot sau scriu doar ca mi s-au ... (vezi toată discuția)
Sms - plangere la politie monobv monobv buna ... am patit si eu o faza destul de urata ... am cunoscut o persoana pe internet am vorbit vreo 3 ore la telefon dupa care a doua zi ma ignorat total , ... (vezi toată discuția)