avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Ave, colegii, chiar nu s-a inscris nimeni la examen ca sa ne istoriseasca si noua experienta?!
lawyer2012 a scris:

Am cautat pe toate site-urile, dar n-am gasit bibliografia in detaliu, n-au pus-o... , dar avand-o in fata, pot spune ca are vreo 10 pag. numai cu bibliografie, de aici rezulta ca este o carte care are la baza lucrarile si autorii foarte cunoscuti in domeniu (Boroi, Birsan, Stanciulescu, Pop, Filipescu, Beleiu, Baias s.a.)!
Acum, daca te indoiesti sau ai dubii... tu stii! Eu chiar ma bucur c-o am...atat, ca e nemaipomenita, habar n-am, sunt abia la Rap.juridic de dr civ...., dar am primit feedback-uri pt ea si momentan mi se pare mai mult decat suficient pe civil!
Nu e neaparat un subiect de dezbatere ce carte am eu, doar am facut o recomandare impartiala, fara sa am drept rezultat critici; deci, cine sunt cei 2 av si ce mananca ei la pranz nu ma intereseaza, cata vreme cartea o consider buna! (si Baias, pe NCC comentat are o armata de avocati si consilieri juridici care cred eu ca de fapt, au infaptuit adnotarile, asa ca nu ma intereseaza cine si al cui nume troneaza pe cartea respectiva)!
Inca odata, va doresc spor la rumegat informatii .... muuuulte!

Nu puneam la indoiala alegerea ta. Intrebarea era pur... informativa. Pe site nu spune care sunt autorii cartilor (adica daca sunt scrise de cei 2 avocati sau ei doar au facut colaje din diversi autori consacrati). Si cum tu erai in posesia cartii in format "fizic", m-am gandit sa te intreb. Am luat NCC Adnotat (coordonat de) Baias insa la ala am putut vedea pe site cine sunt autorii.
Merci!
Ultima modificare: Luni, 5 August 2013
RoloTomassi, utilizator
Ma puteti ajuta si pe mine cu adresa unui notar ieftin? Voi la ce preturi v-ati legalizat actele? Multumesc mult si spor la invatat!
Alo, e cineva pe aici care isi pune dosarul la Baroul Timis pt a ne spune si noua daca exista vreun cabinet de psihiatrie agreat de barou si daca e necesara si adeverinta de la medicul de familie, cat si alte detalii demne de mentionat??!!!
Colegi de suferinta. Luminati-ma si pe mine. Actele la cele doua dosare trebuie depuse doar in copii legalizate, fara originale?! Apropo, ati plecat cu totii la mare sau nu va mai dezlipiti de carti de nu mai spune nimeni nimic?!

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)