Buna,
exista un model tipizat (agrat de UNBR) pt adeverinta privind starea de sanatate sau poate sa difere in funtie de medicul/clinica de la care il obtii?
Multumesc!
Krina 10, tu faci copie dupa cazier, certificat medical si chitanta de plata pt ambele dosare?????? In primul rand eu la ele m-am referit prin "originale" pt ca se cer in original.
In al doilea rand vezi ca si tu induci in eroare si citez "Pt. Margaritoiu: se pregatesc 2 dosare:
1 - doar copiile legalizate de pe originale ( certif de nastere, diploma, foaia matricola),copie C.I., certif.med, cazier, chitanta cu plata taxei,cererea de inscriere "
Sunt acte care se depun in original si acte care se depun prin copii legalizate!
Buna seara!
Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine ,avem nevoie de un singur certificat de sanatate eliberat de psihiatru sau poate fi o adeverinta de la medicul de familie in care scrie ca esti sanatos clinic si nu suferi de boli psihice?Iar daca iei de la psihiatru acel certificat mai e nevoie si de certificat privind starea generala de sanatate?Doctorita mea de familie nu poate sa-mi dea decat ADEVERINTA.Cei care v-ati inscris in Bucuresti ce fel de act ati depus,ce scrie exact in el si de unde l-ati scos?Multumesc !!!!#-o
Am scris foarte clar ce trebuie sa contina fiecare din cele 2 dosare, iar la primul am scris exact in paranteza actele care tb legalizate.
In leg cu certificatul medical :
- poate fi doar unul singur , de la medical de fam sau generalist, in care sa scrie ca esti clinic sanatos si apt pt examen barou si care sa include si o evaluare psihiatrica, adica sa aiba si parafa unui psihiatru SAU
- pot fi 2 , cum am avut eu : unul de la un medic generalist, in care scria apt pt examen, clinic sanatos etc, al doilea de la un psihiatru, in care scria cam acelasi lucru.
In leg cu certificatul medical :
- poate fi doar unul singur , de la medical de fam sau generalist, in care sa scrie ca esti clinic sanatos si apt pt examen barou si care sa include si o evaluare psihiatrica, adica sa aiba si parafa unui psihiatru SAU
- pot fi 2 , cum am avut eu : unul de la un medic generalist, in care scria apt pt examen, clinic sanatos etc, al doilea de la un psihiatru, in care scria cam acelasi lucru.
Multumesc mult.Succes!