avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
eu am auzit ca pe langa cele 2 poze(tip buletin)se mai cere si una in format A4,astfel cei din comisia de verificare vor putea intui mai bine daca suntem apti sa imbratisam aceasta meserie tinand cont de fizionomia fetei.
mariusbancila a scris:

eu am auzit ca pe langa cele 2 poze(tip buletin)se mai cere si una in format A4,astfel cei din comisia de verificare vor putea intui mai bine daca suntem apti sa imbratisam aceasta meserie tinand cont de fizionomia fetei.

Hai ca asta a fost buna. Probabil si un video :)) Va salut si cum merge treaba? Pregatiti?
Stimati colegi de suferinta, stiu ca multi sunteti in mijlocul "luptei" :training: cu secretariatele in a va depune dosarele . Totusi, m-am gandit sa va las aceste link-uri la o prezentare facuta de domnul profesor Briciu, in care dansul ne vorbeste despre profesia de avocat, perspective, avantaje si dezavantaje. Iata link-urile:

Partea 1

[ link extern ]

Partea 2

[ link extern ]

Poate ca unii dintre voi ati vazut deja aceste filmulete, dar m-am gandit ca cei care nu le-au vazut si sunt/ar fi interesati sa aiba aceasta posbilitate. Mie mi-a placut stilul dansului si informatiile pe care le ofera.

Vizionare placuta si spor la invatat!:coffee:
Ultima modificare: Vineri, 16 August 2013
ContSters226667, utilizator
salutare tuturor, imi puteti recomanda ce carti de civil sa achizitionez pentru pregatirea pentru admiterea in barou ?! multumesc mult
calinklein22 a scris:

salutare tuturor, imi puteti recomanda ce carti de civil sa achizitionez pentru pregatirea pentru admiterea in barou ?! multumesc mult

fara sa fiu rautacios dar nu e oare cam tarzior sa achizitionezi cartile acum cu nici o luna pana in examen??daca e pt cel din 2014 atunci e altceva.Vezi ca mai pe la inceputuri(primele pagini)s-a dezbatut problema asta...in caz ca nu ti-e lene sa cauti

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)