avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Ionut-D m-ai facut sa zambesc pe ziua de azi. nu, nu este deloc asta raportul de interes intre inm si barou. anul trecut au inceput examenul pentru primire in profesia de avocat 2997 candidati. ca au ajuns pana la sfarsit cu bine doar aprox 20% asta este alta poveste :)

RalucaNcs daca te consoleaza cu ceva, sa stii ca si eu simt ca sunt intr-o mare mare criza de timp :) ii mai spuneam cuiva astazi ca este important sa nu ne mai crizam si sa punem mana pe carte sa citim relaxat, cu conditia sa o facem zi de zi. parerea mea!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2013
salabin, utilizator
Din ce am inteles eu, prima etapa a exemenului, testul grila eliminatoriu cuprinde 100 de intrebari din cele 5 materii.
Dar la examenul de anul trecut, am vazut ca au fost mult mai putine intrebari, si anume : civil 2 intrebari si 2 spete, procesual civil 2 intrebari si 2 spete. la fel si la penal+procedura. Iar la OEPA, 2 intrebari.

Nu am citit eu ce trebuia ?
Sau, ce am scris eu mai sus face parte din a2a etapa a examenului, proba teoretica ?
~ Conținut șters la cerere ~
Am inteles, merci frumos. Am gasit tematica.
Nu gases grilele care s-au dat in anii trecuti.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)