avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Buna ziua tuturor! Ma alatur si eu voua pt examenul de anul acesta.
Voi incepe cu procedura civila . Daca se poate as dori si eu spete si grile la proc.civila pe adresa :raluk_versus@yahoo.com.
Multumesc anticipat! Spor la invatat!:vishenka:.
tina01 a scris:

Buna ziua tuturor! Ma alatur si eu voua pt examenul de anul acesta.
Voi incepe cu procedura civila . Daca se poate as dori si eu spete si grile la proc.civila pe adresa :raluk_versus@yahoo.com.
Multumesc anticipat! Spor la invatat!:vishenka:.

Atentie la NCPC ,de la 1 februarie intra in vigoare !

Buna. Am postat intrebarea aceasta si in topicul pt anul trecut dar ma gandesc ca poate am mai mult succes aici: aveti cumva o fisa de rezolvare a spetelor? Le-am gasit pe cele postat pe siteul INM-ului dar m-ar interesa si alt model. Cum rezolvati voi spetele pas cu pas? :) Mult spor la invatat!
Buna ziua!
Ma alatur si eu in comunitatea celor care doresc sa sustina examenul de admitere pentru acest an. Din pacate nu gasesc pe site-ul celor de la INPPA tematica pentru acest examen.

Ma poate ajuta cineva cu acest lucru?

Multumesc anticipat!
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)