Tut_trademark a scris:
poate cineva care vede mesajul asta si a participat in trecut la proba tip grila sa ne impartaseasca din experientele lui?
in momentul in care intri in sala si te asezi la locul tau ce informatii iti furnizeaza supraghetorii si inainte si dupa prezentarea subiectelor?
Acum depinde si de centrul INPPA de care apartii. Experienta mea difera total de cea a andreeas1. De exemplu la INPPA Brasov au decurs asa lucrurile:
- la 8 a iesit un domn din sala cu un \"catalog\" si a inceput sa strige numele candidatilor si se verifica CI;
- intrai in sala si in functie de sex, erai \"perchezitionat\" de un domn sau doamna, pana si in pantofi sa nu cumva sa ai fituica;
- o alta persoana te conducea la locul tau;
- dupa ce toti au fost introdusi in sala, se explica procedura examenului si se impart \"Intructiuni de completare a grilei\" si pixurile;( ciorne primeai la anu', cica nu a fost bani, yeah right)
- dupa care te mai lasa sa iesi, dar cu CI.
- inainte de inceperea propriu-zisa a examenului si de deschiderea plicurilor cu teste, ni s-a cerut inlaturarea ceasului de la mana;
- dupa care se impart testele, dar nu aveai voie sa incepi sa rezolvi, pana nu a primit si ultimul din sala testul;
- cand a primit si ultimul testul, ne-a spus ora de incepere (de ex.:10:04);
- se aplica relatarea andreeas1 cu cerculetele pe tabla..
- apa primeai cu pipeta si totusi, culmea, lumea mergea din 10 in 10 minute la \"toaleta\"
- gata examenului;
- dupa care, optional, primeai testul sa te verfici;
- dupa care te verficai, ori ai facut punctajul ori nu, cam atat.... ca n-am trecut de grila:((
Mai detaliat de atat n-am cum sa fiu. Scuze, stimati colegi, pentru compunerea mea.
Spor la invatat!:coffee: