avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
Din ce carte sa invat ,,RAPORTUL JURIDIC,,----Boroi sau Tamara Ungureanu?
buna!
am si eu o intrebare in legatura ca cartile dupa care putem invata pentru acest examen.
eu am cumparat in decembrie un pachet de pe acest site [ link extern ]
am parcurs pana la drept procesual civil si mai am cateva subiecte din drept civil de invatat.
tot citind pe acest forum am vazut multe alte carti dupa care am putea invata, acestea pe care le am imi par destul de bine structurate si la obiect.
sunt aceste carti bune pentru a acoperi intreaga informatie pentru acest examen?

recomand Boroi...in acest moment el da ora exacta in materie de civil:)
Iti sugerez sa te axezi pe autorii consacrati in materie.nu neg utilitatea acestor 'pachete'pt admitere in barou insa trebuie tinut cont ca in genere subiectele pt barou cat si pt inm sunt strans legate de opiniile acestor autori renumiti(fratii boroi,udroiu,birsan,mitrache,neagu,ciobanu,etc).O parte dintre ei chiar fac parte din comisia de alcatuire a subiectelor:)
Important e sa inveti(codurile sunt temelia-aici doar editurile difera insa nu are nicio relevanta)
iar daca ai si autorii potriviti sansele de reusita sunt considerabil mai mari.numai bine
multumesc mult pentru raspuns. intr-adevar codurile sunt cele mai importante, pentru ca despre orice autor am vorbi sau am citi pana la urma nu poate avea o opinie diferita asupra problemelor care deja sunt scrise in cod. acesti autori uneori fac lucrile mai usor de inteles sau dimpotriva.
dar niste carti cu grile/ spete care sa fie bune stiti cumva?

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)