avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept penal s-a mai schimbat ceva??
mariusbancila a scris:

e bine atunci..ar fi fost pacat sa faci asa o 'nefacuta'

da, stiu. am fost foarte atenta si am studiat cartile destul de bine inainte sa incep sa invat.
problema este alta acum, din moment ce eu am procedura civila dupa noul cod si trebuie sa invat doar 3 subiecte din aceasta carte, care ar fi ce mai buna recomandare pentru procedura civila in afara de cod evident si inca o intrebare, o carte ceva cu grille la cele 4 materii si ceva grille si pentru profesia de avocat, exista cumva?
mariusbancila a scris:

mihail udroiu teste grila penal si procedura penala.
la civil nu stiu sa fie ceva pe noul cod..este totusi o carte de teste grila cu vreo 400 grile ncc a lui viorel voineag

aceasta este cartea lui viorel voineag? am vazut ca are si grille la penal si procedura penala.
[ link extern ]

aceasta este cartea cu teste grila pentru penal si procedura penala [ link extern ]
as vrea sa cumpar ceva care sa foloseasca. multumesc!

Ioanacristiana a scris:

mariusbancila a scris:

mihail udroiu teste grila penal si procedura penala.
la civil nu stiu sa fie ceva pe noul cod..este totusi o carte de teste grila cu vreo 400 grile ncc a lui viorel voineag

aceasta este cartea lui viorel voineag? am vazut ca are si grille la penal si procedura penala.
[ link extern ] .

aceasta este cartea cu teste grila pentru penal si procedura penala [ link extern ]
as vrea sa cumpar ceva care sa foloseasca. multumesc!

am mai gasit o carte a domnului viorel voineag din noiembrie 2012. cred ca aceasta a 2 a ar fi mai indicata, ma gandesc eu, dar din pacate nu este pe stoc.
cartea lui udroiu e buna,linkul cartii lui voineag nu mi se deschide insa vezi sa fie editia 2012
mariusbancila a scris:

cartea lui udroiu e buna,linkul cartii lui voineag nu mi se deschide insa vezi sa fie editia 2012

mai trimit acum inca o data link ul, un moment

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)