avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte de proprietate apartament ipotecat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte de proprietate apartament ipotecat

Buna ziua!
Am un credit bancar pentru care am ipotecat apartamentul parintilor mei. Acestia vor sa treaca acum apartamentul pe numele meu. Intrebarea mea este ce acte sunt necesare in acest caz, dat fiind faptul ca apartamentul este ipotecat si ce taxe implica ?
Va multumesc anticipat!
Acordul creditorului ipotecar. Trebuie sa discutati cu un notar si cu banca pentru a vedea daca sunt de acord cu efectuarea actelor si tot ei va vor comunica si taxele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as vrea sa intreb cum se poate proceda in cazul in ... Gigi1979 Gigi1979 Buna ziua, As vrea sa intreb cum se poate proceda in cazul in care vreau sa cumpar un apartament care este ipotecat. Speță este următoarea: sunt titularul ... (vezi toată discuția)
Executare hellppp Teoali Teoali Buna ziua. Am facut un credit acum 10 ani.. Nu l am plătit... A girat bunicul meu cu apă care acum e decedat! Iar apartamentul în timp ce trăia ... (vezi toată discuția)
Apartament ipotecat popamaryi popamaryi Buna ziua! va rog sa ma ajutati! Vreau sa cumpar un apartament ipotecat dar nu stiu care sunt demersurile! Va rog sa imi spuneti ce este de facut! Va ... (vezi toată discuția)