am contractat un credit in 2008 de 100000 CHF. am platit pana in iunie 2011 iar de atunci tot ma ameninta cu executarea. azi am primit un plic de la un executor in care mi se da termen 1 zi sa platesc creditul (acum e 109000 CHF) si onorariul lui de 8000 ron. in afara apartamentului cu care am girat nu mai am nimic pe numele meu iar salarii nu sunt. ce se intampla in cazul asta? multumesc anticipat
Executorul judecatoresc cu scopul legitim de recuperare credit restant,va desfasura procedura de executare silita a supra bunurilor dvs in evidenta,bunuri mobile/imobile/
conturi/drepturi salariale-prezente si viitoare
In afara ca vi se vinde apartamentul, nu se va mai intampla ceva ca nu au ce sa va mai ia.
Daca respectivul creditor staruie in executare iar dvs dobanditi ( mostenire/cumparare/donatie) bunuri, sa va faceti griji.. ca pot fi executate.
Daca va veti angaja, vi se va pune poprire si pe 1/3 din salariu.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Restanta rata banca
ancuta2003
Am un credit de nevoi personale la RBS si sunt restant 4 luni din 2010 din cauza unor probleme de sanatate dovedite .De atunci platesc luna de luna cate o rata ... (vezi toată discuția)
Firme de recuperari
r0by_87
buna ziua am si eu o intrebare . am pe cap o firma de recuperari pt ceva credite mai vechi ce nu le-am putut platii . creditele sunte luate cu buletinu fara ... (vezi toată discuția)