Buna ziua tuturor,si multa sanatate. Am nevoie de ajutor din partea dumneavoastra,daca se poate.Am avut parte de un divort urmat de un partaj(2010-2011).Obiectul principal al partajului a fost un credit.Intr-un final legea dispune ca eu sunt dator jumatate...iar fosta sotie,tot jumatate,dar,catre mine(un lucru aberant).Ea,dupa divortul cu mine,a ramas gravida,cu altcineva,sa si casatorit in 2011 si a si nascut tot in 2011.De un an,se afla in concediu ingrijire copil.Dupa ce a devenit definitiva sentinta,am angajat un executor,sa-mi recuperez banii de la ea(februarie 2012)Bineinteles,fiind verificata de executorul meu,ea nu are nimic pe numele ei,iar de indemnizatie nu putem sa ne atingem(nu este legal).Acum,eu sunt presat de catre firma de recuperare(nu am mai facut plati din noiembrie-decembrie 2010),in vederea recuperarii sumei datorate.Acum,executorul angajat de mine,o cam lalaie,ma tot duce cu vorba,la inceput mi-a spus ca facem de toate ,ii urmarim..etc. Ideea e,cum pot sa recuperez banii de la ea?(imi datoreaza cam 50.000 RON)Intrebare:pot face obiectul executarii mele ,bunurile dobandite- dupa ce s-a casatorit cu el?Si cum?Pentru ca,executorul mi-a spus ca acest lucru implica un alt proces intentat ei(lor) si ca nu mai tine de el lucrul asta.Mai am vre-o sansa sa-mi recuperez banii de la ea? Ce sanse am ,sa fac o cerere la tribunal,pentru revizuire dosar,motivand faptul ca , nu mi se pare corect ca eu,sa ma lupt acum cu fosta sotie ,sa recuperez banii de la ea,din moment ce am beneficiat amandoi,in mod egal,de aceea suma de bani...Normal ar fi fost ,ca legea sa o oblige pe ea,la plata CATRE BANCA ,si nu catre mine,a celeilalte jumatati a creditului.Stiu ca este putin mai complicat cazul meu,dar poate are cineva si un raspuns pentru mine.Va rog sa ma ajutati.Raman dator:))))!Raspuns,daca se poate pe tany.gaby@yahoo.com
Cine e titularul contractului de credit ? la acest partaj ati citat si banca ?
Instanta s-a pronuntat asupra a ce ati cerut exact, odata ce s-a hotarat intr-un fel si nu ati obiectat atunci, nu puteti sa mai reveniti asupra aceluiasi obiect