avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nu primesc cheltuieli de judecata???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nu primesc cheltuieli de judecata???

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema: Sunt reclamant in proces (contestatie decizie de concediere), mi s-a timis pronuntarea acasa cu reclamatia admisa de catre instanta (adica pozitiva pt mine). In cerere am mentionat plata salariilor indexate..+ repunerea in functie + cheltuieli de judecata si drumul avocatului (acesta fiind din provincie). Mai vreau sa mentionez ca o martora a venit pt acest proces din Anglia, insa nu am depus bilete de avion la dosar pt ca cineva mi-a spus ca nu se plateste drumul martorei, mai ales de peste granita. Intrebarea este: daca instanta a hotarat respingerea a tot ce a depus paratul si admiterea cererilor mele din reclamatie (nespecificand nimic de cheltuieli de judecata), asta inseamna ca nu le voi primi, nu-i asa? Si nu specifica nici cine ar trebui sa le plateasca...
Cel mai recent răspuns: lulikaa , utilizator 14:41, 17 Iulie 2012
Ati solicitat sau nu cheltuieli de judecata?
am solicitat si cheluieli si, din pacate doar drumul avocatului, nestiind ca se poate solicita si drumul martorilor. Multumesc.
In acest sens, instanta trebuia sa se pronunte asupra cheltuielilor solicitate , nu si a celor care lu le-ati solicitat.
Insa le puteti solicita printr-o actiune separata , in termenul de prescriptie.
ma scuzati, termenul de prscriptie inseamna cele zece zile in care eu astept sa vad daca paratul depune recurs sau e..altceva? ( scuzati neinformarea mea!). ideea e daca eu trebuie sa stau cuminte in aceasta perioada de 10 zile si doar sa astept sau sa actionez cu ceva. Multumesc.
Termenul de prescriptie este de 3 ani de la data nasterii dreptului la actiune .. de la rămânerea definitivă a hotărârii prin care vi s-a acordat câştig de cauză,

Alte discuții în legătură

Recurs urgent!!!!!!!!! you you buna ziua,asi vrea sa fac recurs dar nu stiu daca se poate sau nu problema ar fi asa: in cererea de stabilire a paternitatii am cerut si cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli judecata SPQR1988 SPQR1988 Buna ziua Am castigat procesul de fond dar avocatul nostru nu a cerut cheltuielile de judecata. In prezent suntem in recurs. Se mai pot recupera cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Importanta ""incheierilor de sedinta "" intr-un proces ?2) incheierea de sedinta - dezbateri - este parte integranta cu - sentinta civila - fond ?? ContSters124097 ContSters124097 Importanta \\"\\"Incheierilor de sedinta \\"\\" intr-un proces ?2) Incheierea de sedinta - DEZBATERI - este parte integranta,face - \\"\\"corp comun \\"\\" cu ... (vezi toată discuția)