Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema: Sunt reclamant in proces (contestatie decizie de concediere), mi s-a timis pronuntarea acasa cu reclamatia admisa de catre instanta (adica pozitiva pt mine). In cerere am mentionat plata salariilor indexate..+ repunerea in functie + cheltuieli de judecata si drumul avocatului (acesta fiind din provincie). Mai vreau sa mentionez ca o martora a venit pt acest proces din Anglia, insa nu am depus bilete de avion la dosar pt ca cineva mi-a spus ca nu se plateste drumul martorei, mai ales de peste granita. Intrebarea este: daca instanta a hotarat respingerea a tot ce a depus paratul si admiterea cererilor mele din reclamatie (nespecificand nimic de cheltuieli de judecata), asta inseamna ca nu le voi primi, nu-i asa? Si nu specifica nici cine ar trebui sa le plateasca...
Recurs urgent!!!!!!!!!
you
buna ziua,asi vrea sa fac recurs dar nu stiu daca se poate sau nu problema ar fi asa: in cererea de stabilire a paternitatii am cerut si cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)