avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... drepturi ale functionarului public detasat
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

drepturi ale functionarului public detasat

Care sunt drepturile de care va beneficia un functioar public detasat de la o institutie publica la care beneficia de un salariu si de unele sporuri mai mari decat cele de la institutia la care este detasat? reglementarea din Statutul functionarilor publici conform careia functionarul detasat isi pastreaza functia si salariul se completeaz[ si cu prevederile din Codul muncii, care spun ca persoana detasata beneficiaza de drepturile mai favorabile, fie cele de la unitatea care l-a detasat fie cele de la unitatea la care este detasat? multumesc
Cel mai recent răspuns: paulpopa5 , utilizator 14:49, 17 Iulie 2012
paulpopa5 a scris:

Care sunt drepturile de care va beneficia un functioar public detasat de la o institutie publica la care beneficia de un salariu si de unele sporuri mai mari decat cele de la institutia la care este detasat? reglementarea din Statutul functionarilor publici conform careia functionarul detasat isi pastreaza functia si salariul se completeaza si cu prevederile din Codul muncii, care spun ca persoana detasata beneficiaza de drepturile mai favorabile, fie cele de la unitatea care l-a detasat fie cele de la unitatea la care este detasat? multumesc


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul detasarii unui functionar public care ocupa o functie ... laana laana In cazul detasarii unui functionar public care ocupa o functie de conducere( director general adjunct) la o alta institutie pe un post inferior( director ... (vezi toată discuția)
Sporuri acordate salariatilor detasati ASPA ASPA Salariatii detasati la o institutie publica, si care beneficiaza de drepturile cele mai favorabile, adica de cele cu care au venit de la S.C.-SRL, beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Detasarea-drepturi salariale teomir_tgv teomir_tgv Buna ziua!Am si eu o mare nelamurire: Sunt inspector resurse umane la un Serviciu public de gospodarie comunala.Incepand cu data de 05.01.2009 a fost ... (vezi toată discuția)