avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de vechime

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca adeverinta de vechime eliberata de angajator trebuie semnata, inregistrata in vreun fel la ITM. Precizez ca este vorba de un fost angajat din anul 2011, angajarea s-a facut doar pe baza CIM-ului, fara carte de munca.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nicoleta_blu , utilizator 16:05, 17 Iulie 2012
Adeverintele de vechime emise dupa 01.01.2011 nu se mai vizeaza de catre ITM, daca inceperea activitatii de catre salariat este ulterioara acestei datei.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet munca ne-creat de catre angajator. emiliapana emiliapana Buna ziua, Lucrez din 2007, acesta fiind primul meu job. Angajatorul mi-a comunicat recent ca nu a intocmit un carnet de munca pe numele meu. Este corect? ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime 2011 ContSters60781 ContSters60781 As dori sa intreb angajatorii (reprezentantii lor) ce fel de adeverinte de vechime elibereaza angajatilor a caror contracte de munca inceteaza in anul 2011 si ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime srl alexandru andra alexandru andra O societate \\"SRL\\" a eliberat o adeverinta unui fost salariat, cu ce drepturi a avut la ei, perioada si spor de vechime....intrebarea este....aceasta ... (vezi toată discuția)