avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Revizuire sau contestatie in anulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Revizuire sau contestatie in anulare

Sunt nedreptatita in dosarul nr 1642/277/2008 al judecatoriei Patarlagele pentru ca Tribunalul Buzau a dat o Decizie definitiva si irevocabila pe data de 20 iunie 2012 respingandu-mi recursul.
Mentionez ca am avut 3 Decizii definitive si irevocabile ale Tribunalului Buzau-Decizia civila nr 440/13.04.1994 a Tribunalului Buzau si Decizia nr 341 care sunt in favoarea mea si contrazic acest Dosar.

Ce documente trebuie sa prezint pentru ca ,in aceasta cauza,am 3 Decizii definitive si irevocabile date de Tribunalul Buzau si care nu au fost respectate?
Caile de atac extraordinare se exercita in anumite termene .
Pentru contradictorialitate intre hotariri ( hotariri potrivnice) utilizati revizuirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.e.d.o Angela Rauta Angela Rauta Sunt nedreptatita in dosarul nr 1642/277/2008 al judecatoriei Patarlagele pentru ca Tribunalul Buzau a dat o Decizie definitiva si irevocabila pe data de 20 ... (vezi toată discuția)
Recurs loviri si alte violente cercetasa cercetasa sentinta care se da la tribunal in recurs pt. loviri si alte violente este definitiva si irevocabila ??????? (vezi toată discuția)
Hotãrâre judecãtoreascã irevocabilã miki70_is miki70_is Ce cale de atac are la îndemână una dintre părţile aflate în proces civil după ce a avut loc recursul în care s-a dat o [b]hotărâre irevocabilă[/b] ... (vezi toată discuția)