Un barbat divortat si o femeie vaduva, doresc sa se casatoreasca, fiecare are cate o proprietate personala, unul mai mult altul mai putin. Doresc sa se casatoreasca, insa Doamna doreste sa fie continuata relatia in locuinta ei, iar barbatul doreste sa fie vandute ambele proprietati ( modeste de altfel ) iar din venitul obtinut sa isi cumpere o noua locuinta DOAR A CELOR DOI. Barbatul are 3 copii plecati din tara, pe care îi renega si nu doreste sa mai auda de ei, femeia nu a avut niciodata copii, insa îi este teama ca daca va murii barbatul INTAI, copiii acestuia ” POATE VOR AVEA PRETENTIE LA MOSTENIRE ”. In schimb se iubesc si nu vor sa se rupa relatia,. de altfel, urmeaza si legalizarea relatiei la Primarie si Biserica, INSA.....acest HOP le pune oprelisti. Ce posibilitatea ar putea exista pentru ca barbatul sa fie sigur ca daca acesta va murii, tot ce vor construi CEI DOI, nu vor apare COPIII acestuia cu...pretentii. Barbatul este FOARTE MOTIVAT sa îi dezmosteneasca, insa totusi femeia nu are siguranta. Barbatul are un venit mult mai mare decat femeia, si poate participa din plin la o noua locuinta pentru cei doi. Va rog dati sfaturile cele mai utile, pentru aceasta familie. Cu deosebit respect va multumesc.:)
De mult timp incerc sa te caut,sa te gasesc,e-mailuri si mesaje private pe blogurile tale,pe site-urile pe care activezi,niciodata nici un raspuns. Si acum sa citesc asta... doare,stii cat de tare doare sa citesc ca vorbesti astfel despre noi? Te caut,sa stiu ca esti bine, sa le arat copiilor mei ca au un bunic,sa stiu ca am un tata care ma poate lua in brate,chiar daca am 28 de ani,stii cat ma doare?
Cine a plecat sa se prostitueze in strainatate? Loredana? bolul tau de aur??de ce vorbesti fara sa stii? Stii cat munceste ea si prin ce trece ca sa isi faca un trai,si tu o denigrezi fara sa stii spunand ca e prostituata?
Am facut un copil din flori...si sunt mandra,tie iti e rusine? am dat viata unui copil,am pus viata lui mai presus de mine,si sunt mandra pentru alegerea mea,nu l-as fi ucis,dar tu ma vorbesti asa.
Mostenire?? stai linistit, nu de averea ta am nevoie,am nevoie de un tata sa fie lang amien,de un bunic pentru copiii mei, de un socru pentru logodnicul meu,nu sa ii tranteasca usa in fata...
Cu mare drag iti trimit o semnatura ca nu am nevoie de lucrurile tale materiale,cu toate ca doare.. ca ne denigrezi in asa fel,proprii tai copii.
Singura pretentie e sa am un tata...
Spui ca ai avut mari probleme de sanatate,ai fost in come,imi pare extrem de rau sa aud acum aceste lucruri,dar mi-ai dat vreo sansa sa fiu langa tine? unde esti? unde sa te gasesc?
De ce pozezi in victima neiubita de copii,cand nici nu ne dai sansa sa te gasim sa fim langa tine? Cand stii ca nu ne vrei langa tine,dar cum poti da la o parte pe proprii tai copii?
Asta este ura pe care ne-o arati datorita faptului ca dupa divort am ales sa stam cu mama? Pentru asta ne urasti? Nu mama a fost cea care te batea pe tine,tu ai supus-o la atatea violente si umilinte,iti amintesti? Si pe urma aveai pretentia ca noi sa fugim la tine? Dar nu inseamna ca nu te iubim..
Intotdeauna te-am vazut ca pe cel mai puternic om,care era langa mine cand aveam nevoie,care stia sa rezolve orice lucru,care le stia pe toate,pana cand...mi-ai distrus increderea si inca o mai faci prin ceea ce vad scris aici.
Ai doi nepoti,ti-am scris despre ei,stiu sigur ca ai citit,dar nu, tu vrei sa continui sa-ti plangi de mila,ca nu te vrea nimeni si ca nu te bagam in seama,de ce te minti singur? De ce nu spui despre toate incercarile mele de a te contacta,si tu refuzi. Iti amintesti despre comentariul meu de pe blogul tau? eram fericita ca te-am gasit,...tu ce ai facut? m-ai oprit...si spui ca nu te vrem...
Tu spuneai cand pui seara capul pe perna,sa stii ca ai facut bine,sa nu ai regrete,mustrari de constiinta... oare tu cand mergi la somn...te gandesti la copiii tai..unde usnt,ce fac,daca au ce manca? oare cum arata nepotii tai?(asta stii pt ca iara...ti-am trimis poze).sau cum sa ne contactezi,cum sa dai de noi? dar probabil ca nu...tu doar pui la cale un plan...oare cum sa imi dezmostenesc copiii... doare cand citesti asa ceva din partea unui tata... tata nu esti doar cu numele, tata esti prin actiunile care le faci pentru copiii tai.
Ce-am sa le spun copiilor mei cand vor intreba de bunicul lor?
Vreau sa-i invat ca familia este importanta,si sa stii ca iubirea nu dispare odata cu semnatura de la divort,sau in functie de alegerea copilului pt un anumit parinte.
Plang si plang ca o proasta pentru ca am avut speranta sa te caut,sa te gasesc,sa avem o viata frumoasa impreuna,stii ca in unele nopti visez cu ochii deschisi,si visez ce frumso e sa fim toti impreuna,sa lasam deoparte toate rautatile,viata e scurta...
Nu stiu daca o sa imi raspunzi,ai si numarul meu de telefon,...dar ma doare foarte tare ce am citit azi aici...
Despagubire
dodorel62
Buna ziua . Eu am fost casatorit si am un baiat de 23 de ani . M-am despartit de fosta sotie si am despagubit-o pe ea si am terminat iar casa acum este in ... (vezi toată discuția)