avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carte Identitate expirata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carte Identitate expirata

Mine urmeaza sa merg la notar pentru a cumpara un teren si in seara asta am descoperit ca mi-a expirat CI de 5 zile. Trebuie sa schimb CI intai sau se poate finaliza vanzarea cu aceasta pe care o am ?
Cel mai recent răspuns: Liuro , utilizator 21:56, 18 Iulie 2012
da trebuie sa va preschimbati actul de identitate, notarul nu va perfecta actele autentice cu o carte de identitate expirata. Exceptii : poate daca va cunoaste personal si scrie cunoscut personal de mine sau daca va accepta sa va identificati cu pasaportul (putin probabil).
se poate face la urgenta vorbit cu seful serviciului de evidenta a populatiei si contra unui comision se poate face daca aveti toate actele la dvs :
certificat de nastere, de casatorie, certificatele de nastere ale copiilor, sentinta de divort daca e cazul, dovada de spatiu, timbru fiscal
MIXAM a scris:


se poate face la urgenta vorbit cu seful serviciului de evidenta a populatiei si contra unui comision se poate face daca aveti toate actele la dvs :


CI ,in conditii normale nu se poate emite in "regim de urgenta"
Exista anumite situatii -legal prevazute,si la nivelul capitalei anumite autoritati care pot emite CI in regim de urgenta


Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de identitate pentru contract notarial enverhoxha enverhoxha La cumpărarea unui bun imobiliar, singurul act de identitate acceptat de notar pentru contract este CI, sau se poate folosi un alt act (paşaport, permis de ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate provizorie hadasssa hadasssa Buna seara! Deoarece mi-a expirat cartea de identitate am fost sa imi fac alta noua dar, deoarece nu sunt proprietar pe imobilul in care locuiesc trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara. acte necesare pentru schimbarea cartii de identitate ginmarstar ginmarstar De ceva timp am luat dupa strada un baiat, si am observat acum cateva zile ca i-a expirat buletinul, si vreau sa ma duc cu el sa faca altul si nu stiu ce acte ... (vezi toată discuția)