Va salut.Recent am terminat facultatea de drept la o universitate particulara din iasi, am sustinut examenul de licenta pe care l-am si promovat.Problema este ca nu stiu ce sa fac in continuare.Adica : Parintii ma indruma catre master la aceeasi facultate, chiar daca taxa de master este imensa.Eu as opta pentru examenul de barou dar daca nu il voi promova ma gandesc sa ma inscriu totusi la master in toamna.INM iese din discutie deoarece nu ma simt pregatit.Ce avantaje sunt de fiecare parte?Si ce recomandari imi puteti da?Va multumesc!
Sunt cu miile in aceeasi situatie ca a ta.E greu sa faci ceva cu o facultate in Romania,mai ales cu dreptul.Eu zic sa faci master si intre timp sa te pregatesti mai bn,daca simti ca mai ai de invatat si baroul iese din discutie deoarece e foarte greu de intrat si acolo de cand cu subiectele tip sinteza+spete,nu mai zic de problema intrarii in vigoare ncc.Fa un master de drept penal si pune-te cu burta pe carte,parerea mea.
eu stiu ce vreau dar parintii ma indruma catre altceva..si sunt curios ce ar face altii in locul meu.Chiar as avea nevoie de mai multe idei..multumesc mult