avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Ce sa fac dupa facultate?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Ce sa fac dupa facultate?

Va salut.Recent am terminat facultatea de drept la o universitate particulara din iasi, am sustinut examenul de licenta pe care l-am si promovat.Problema este ca nu stiu ce sa fac in continuare.Adica : Parintii ma indruma catre master la aceeasi facultate, chiar daca taxa de master este imensa.Eu as opta pentru examenul de barou dar daca nu il voi promova ma gandesc sa ma inscriu totusi la master in toamna.INM iese din discutie deoarece nu ma simt pregatit.Ce avantaje sunt de fiecare parte?Si ce recomandari imi puteti da?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: rotaruac , utilizator 01:45, 20 Iulie 2012
Sunt cu miile in aceeasi situatie ca a ta.E greu sa faci ceva cu o facultate in Romania,mai ales cu dreptul.Eu zic sa faci master si intre timp sa te pregatesti mai bn,daca simti ca mai ai de invatat si baroul iese din discutie deoarece e foarte greu de intrat si acolo de cand cu subiectele tip sinteza+spete,nu mai zic de problema intrarii in vigoare ncc.Fa un master de drept penal si pune-te cu burta pe carte,parerea mea.

Alte pareri?As vrea sa vad mai multe opinii..

Cu cat mai multe cu atat mai greu de luat o decizie. Ea trebuie sa reflecte ce vrei,nu ce vor sau spun altii. Succes , nu succesuri.
eu stiu ce vreau dar parintii ma indruma catre altceva..si sunt curios ce ar face altii in locul meu.Chiar as avea nevoie de mai multe idei..multumesc mult
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2012
rotaruac, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt elev la liceu in clasa a 11-a si vreau sa ma inscriu ... GabrielHont GabrielHont Buna ziua, sunt elev la liceu in clasa a11a si vreau sa ma inscriu la drept, simt ca am chemare. Mie imi place mult sa citesc si ma pasioneaza istoria, chiar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)
Primii pasi dupa absolvirea facultatii de drept pompagiu pompagiu Sint proaspat absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii \"Tibiscus\" din Timisoara. Ceea ce ma intereseaza este ce pasi trebuie parcursi pentru ... (vezi toată discuția)