avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare cheltuieli constructie cabinet medical
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare cheltuieli constructie cabinet medical

Cabinetul medical functioneaza acum intr-un sediu pe baza unui contract de inchiriere.In acest timp am inceput constructia unei cladiri in care sa-mi mut cabinetul- implicit sediul social.Cheltuielile cu materialele de constructii, plata executantului lucrarii si alte cheltuieli legate de constructie se inregistreaza ca si cheltuiala la data efectuarii platii acestora sau se insumeaza si se scad pe baza amortizarii dupa receptia finala a lucrarii - chiar daca asta inseamna anul viitor.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabiclenciu , utilizator 11:44, 18 Iulie 2012
Nu se inregistreaza ca si cheltuiala la data efectuarii ci se scad pe baza amortizarii dupa receptia finala a lucrarii.
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere tva constructie sediu social manolacheflorentina manolacheflorentina buna ziua, sc...........X are sediul social intr-unapartament de bloc, in bucuresti si a inchiriat o camera cu contract de comodat cu destinatia de sediu ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de receptie partiala a lucrarilor adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua, Sunt asociat unic intr-o societate cu raspundere limitata. Sediul social este la domiciliul meu in baza unui contract de comodat. Am facut ... (vezi toată discuția)
Amortizare liniara mijloc fix facut in regie proprie pfa sorinnelupop sorinnelupop Buna, Am un magazin pe PFA si doresc sa construiesc un chiosc (valoare 10000ron) cum operez aceasta cheltuiala in registru jurnal? As fi vrut sa fac o ... (vezi toată discuția)