Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti cum pot sa-mi delimitez proprietatea care se afla in coproprietate fortata cu statul. As dori sa-mi spuneti care ar fi ordinea actiunilor ce trebuie deschise , daca este cazul, s-au daca se poate optine aceasta delimitare pe cale amiabila,(mediere -partaj) ca sa evit costuri prea mari de timp si resurse. Proprietatea este compusa din 2 ap. cu terenul aferent c-tiei ,este in cote /parti dintr-o parcela ce a fost apartamentata in 1973, in baza exitentei pe aceasta parcela a unor boxe/ magazi de lemne Unele dintre aceste boxe au fost instrainate de catre stat, unor terti creeand prin aceeasta un drept de superficie asupra acelor cote parti repartizate prin apartamentarea In prezent pe aceasta parcela exista 2 proprietari Statul prin UAT(municipiul) si subsemnatul Va multumesc anticipat.
Granituire
gilmi
Buna ziua. Va solicit cu un sfat In cazul in care pe o parcela exista 2 proprietari, cu cote comune indivize,poate unul dintre proprietari sa-si delimiteze ... (vezi toată discuția)