avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire salariu

buna ziua. din cauza restantelor pe care le am la banca mi s-a retinut tot salariu (cardul de salariu este la aceeasi banca). daca imi fac alt card de salariu la alta banca mi se mai poate opri tot salariu de catre banca la care am creditul?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:52, 19 Iulie 2012
Indicat e sa va luati salariul in mana.Degeaba schimbati banca....sunteti urmarit dupa CNP.
este normal ca proprirea salariului sa se faca in intregime??
nu se presupune ca acel om trebuie sa aiba bani cu care sa se intretina pentru a putea merge la serviciu, pentru a lua salariu lunar, pentru a putea achita datoria?

Nu e normal, retinerea cand e vb de un singur creditor, nu trebuie sa depaseasca 1/3 din venituri.
Da, conturile se pot bloca.. in ele nu intra doar salariul. pentru astfel de situatii trebuie sa va adresati intai bancii daca nu stiti cine a dispus blocarea conturilor, apoi executorului , iar daca situatia nu se rezolva rapid, trebuie sa faceti contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea salariului in totalitate ilinca003 ilinca003 Am un card de cumparaturi la care nu am mai achitat mai demult....banca a trecut la executare silita avand hotarare judecatoreasca...pana aici totul bine, dar ... (vezi toată discuția)
Probleme bancare kuykpopyk kuykpopyk Am 2 credite neplatite si din 18.12.2013 mi s-au pus poprire executorie pe toate conturile. Am vorbit cu domnul executor si el a zis ca imi poate retine ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Am o poprire pe salariu pe numele firmei unde lucrez,dar chiar astazi am fost informat tot printr-o comunicare ca mi-a fost pusa aceeasi poprire si pe intregul ... (vezi toată discuția)