avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... versiuni Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

versiuni Revisal

Buna ziua,
In 6.12.2011 am instalat de pe siteul Inspectiei Muncii noua versiune 5.0.8 a revisalului, cu terminatia .033
Din cite am inteles de la alti colegi mai exista si o versiune 5.0.8.019, instalata tot de pe siteul Inspectiei Muncii.
Diferentele intre cele doua versiuni stau in rapoarte. De ex, raportul per salariat este foarte diferit.
Intrebarea mea este care ar fi varianta corecta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 18 Iulie 2012
Ultima versiune este 5.0.8.033 ...
Si daca pina in momentul de fata am folosit versiunea veche s-ar putea sa am probleme?

De unde iau ultima versiune?

merci,
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iulie 2012
mlc1, utilizator
Se ia de pe
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal versiunea 5.08.033 Zetu Elena Zetu Elena Versiunea nou lansata la REVISAL,5.08.033 se instaleaza peste cea veche si nu se pierd datele ? Se transmite din nou la ITM chiar daca nu sunt modificari la ... (vezi toată discuția)
Diferente revisal codul muncii Olga27 Olga27 Buna ziua, Am avut in ultima perioada cateva incetari CIM cu 56d - indeplinirea conditiilor cumulative pentru pensionare...... . In revisal la art 56d ... (vezi toată discuția)
Modificare cor TIME BM TIME BM dat fiind modificarile de COR din august 2011,incepind cu ianuarie 2012,ce facem daca in REVISAL nu putem introduce noul cod ? ex.261918 consilier in ... (vezi toată discuția)