avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA cu ce tva facturez o c/val chirie apartament
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

cu ce tva facturez o c/val chirie apartament

Buna ziua,
lucrez la o agentie de turism si am primit de la un furmizor o factura reprezentand o chirie pt un apartament pe 3 nopti , este pe persona fizica catre agentia noastra de turism, dar tva nu are.
Intrebarea mea este acum : trebuie sa fac factura clientilor, tot asa facturez mai departe? fara tva? sau doar la comision sa pun tva 9%?
Multumesc mult.-
Cel mai recent răspuns: daria63 , utilizator 14:16, 18 Iulie 2012
Buna ziua,
Parerea mea este ca daca agentia este platitoare de tva nu vad de ce a-ti factura fara tva
Cand a-ti primit factura fara tva Dvs nu platiti la stat tva-ul ca nu aveti ce 4426 scutit
Cand emiteti factura cu tva 4427 acesta se va recupera

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari despre monografia contabila a unei agentii de turism cu tva idr idr buna ziua, va rog sa ma ajutati cu monografia contabila a unei agentii de turism cu tva: - inregistrarea facturii de la furnizor extern membru UE ... (vezi toată discuția)
Deducere tva fifi53 fifi53 firma din RO platitor de tva la incasare cu activitate de ag. de turism , achizitioneaza de la o alta firma din RO platitor de tva la incasare 50 pachete ... (vezi toată discuția)
Inregistrare tva servicii turism aurora draghici aurora draghici Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie si am nevoie de ajutor. Lucrez la o agentie de turism si achizitionam servicii de turrism de la firme din UE. ... (vezi toată discuția)