avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul compensatie concediu odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul compensatie concediu odihna

cum se calculeaza valoarea compensatiei pentru concediul de odihna neefectuat de 5 zile avand in vedere ca am lucrat 3 luni si am avut un salariu brut de 942 RON?
Cel mai recent răspuns: georgettegan , utilizator 17:35, 18 Iulie 2012
Art. 150 din codul muncii republicat.
(1) Pentru perioada concediului de odihna salariatul beneficiaza de o indemnizatie de concediu, care nu poate fi mai mica decat salariul de baza, indemnizatiile si sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectiva, prevazute in contractul individual de munca.
(2) Indemnizatia de concediu de odihna reprezinta media zilnica a drepturilor salariale prevazute la alin. (1) din ultimele 3 luni anterioare celei in care este efectuat concediul, multiplicata cu numarul de zile de concediu.
Compensarea in bani a concediului de odihna, se calculeaza la fel cu indemnizatia de concediu de odihna. Se au in vedere salariu de baza , indemnizatiile, sporurile negociate in contractul individual de munca , nu veniturile realizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna anyme anyme Buna seara, Am un angajat care a demisionat in 10 decembrie. 1.Cum ii calculez suma aferenta concediului de odihna neefectuat? 2.Unde o trec in declaratia ... (vezi toată discuția)
Compensarea in bani a co neefectuat ellamoise ellamoise Compensarea in bani a Co neefectuat( pensionare la limita de varsta)este egala cu indemnizatia de concediu? (Cum se calculeaza )? Multumescanticipat! (vezi toată discuția)
Plata concediu neefectuat silvia99 silvia99 media salariilor ultimelor 3 luni luate in calcul la stabilirea banilor de concediu se refera la salariul net sau brut? concret, se calculeaza 800 lei * 3 sau ... (vezi toată discuția)