avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deblocare posturi in unitati sanitare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deblocare posturi in unitati sanitare

Buna ziua,

A aparut pe site-ul MS un proiect de H.G. care prevede deblocarea a 2766 posturi in sistemul sanitar, " pentru acele unitati sanitare care au fost transferate autoritatilor publice locale".
Va rog sa imi spuneti daca pentru celelalte unitati sanitare (cum ar fi cele subordonate direct MS), se pot debloca posturi, mai ales daca aceste posturi exista in statul de functii, dar nu puteau fi deblocate, existand deasemenea si "acoperirea"(prevedere) bugetara pentru ele.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ANDREI_oni , utilizator 18:09, 19 Iulie 2012
Va multumesc! ... Sa inteleg ca ne-au "ciuruit" ,(exterminat), X-( macar mai exista o sansa, pe 29 iulie.... :training:
Daca postul TESA este unul unic in statul de functii ,aveti sanse de deblocare,in rest se aplica celebra regula de acum,7 la 1,adica la 7 posturi vacantate 1 incadrare.
Cat despre noua lege a sanatatii,intai sa o vedem trecuta de faza de proiect,apoi mai discutam....
Mesaj reeditat
@ ANDREI_oni

Data post: Joi, 19 Iulie 2012, 12:27
Forum Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele
Subiect Deblocarea posturilor pentru personal TESA

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca proiectul de hg privind deblocarea a 2766 de posturi in domeniul sanitar, existent pe site-ul MS, se refera doar la personalul medical, auxiliar, pentru personalul TESA afectat in aceeasi masura de "reforma in sanatate" a guvernului Basescu-Boc, exista vreo solutie/posiblitate, (eventual odata cu noua lege a sanatatii), sau se doreste o "solutie finala" ( in masa), asemanatoare celor aplicate in anii '50(desi acum nu mai fac nici "canale")
Va multumesc frumos

La aceasta intrebare privind posibilitatea de deblocare pt. pers.TESA s-a raspuns deja ,raspunsul fiind postat pe prima pagina .
Va multumesc frumos pentru raspuns, desi evident nu este ceea ce imi doresc, cat despre legea care prevede posibilitatea de a angaja 1 la 7 posturi vacantate, nimeni nu poate fi atat de lipsit de ratiune,(cu exceptia autorilor "reformei in sanatate" incat sa isi inchipuie ca este posibil sa fie vacantate 7 posturi, pentru a fi creat 1 post .
Apropo, aseara am vazut ca doreste sa continue "reforma", din cauza faptului ca sunt 100000 de paturi in plus.(Ar fi ca in Cambodgia lui Pol Pot )
Cat despre citatul din W.Churchill, as fi preferat sa nu il lase pe Stalin sa se joace cu creionul pe harta, la Yalta.
Va multumesc mult si va rog sa imi scuzati modul in care imi exprim opiniile.
"de-o fi una, de-o fi alta ce e scris si pentru noi,
bucurosi le-om duce toate...."
Sarut-mainile :vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posturi vacante validunca validunca Daca sau deblocat posturile in Sanatate pe anul 2012 - in luna iunie si ce posturi sau deblocat? (vezi toată discuția)
Urgent iubisbb iubisbb Fiind o unitate sanitara cu deficit de personal in partea medicala si fiind conditionati de OUG.nr.34/2009, care spune ca putem angaja numai daca avem 7 ... (vezi toată discuția)
Sporuri pentru conditii deosebit de periculoase - hiv cafea1 cafea1 Stie cineva care este reglementarea acordarii sporului de periculozitate pt. HIV? si care ar fi explicatia logica a acordarii acestor sporuri pentru cei care ... (vezi toată discuția)