avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... redistribuire liceu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

redistribuire liceu

Buna seara,
Am un baiat care a terminat clasa a 8-a.Nu am completat corespunzator optiunile si am fost repartizati la un profil care nu este potrivit pentru el.
Am auzit ca se mai face o redistribuire ! Ma puteti ajuta cu o parere sau sfat ,daca cineva s-a confruntat cu asemenea situatie!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 22:11, 18 Iulie 2012
Redistribuirea in etapa a 2-a se face doar pentru elevii care au rămas nerepartizaţi după prima etapă, sau nu au participat, din diferite motive, la prima etapă de admitere. Copilul dvs nu poate participa la aceasta etapa de repartizare intrucat el a fost deja repartizat in prima etapa chiar daca nu sunteti ,multumiti !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementare admitere liceu gemeni klaus86 klaus86 As dori sa stiu care este baza legala ca atunci cand avem de-a face cu doi gemeni care dau admitere intr-o institutie de invatamant si doar unul dintre ei ia ... (vezi toată discuția)
Transfer la un liceu romanesc toadermarina toadermarina buna ziua , Am si eu o intrebare , baiatul meu a terminat clasa a opta la o scoala arabeasca din BUCURESTI, El nu mai vrea sa continua la scoala arabeasca , ... (vezi toată discuția)
Sfaturi pentru un parinte de elev de liceu economic nikoleta_steliana nikoleta_steliana Buna ziua tuturor!De multe ori, fara sa stiti, ati fost cei mai buni prieteni din viata mea si va multumesc! M-ati ajutat in rezolvarea diverselor probleme cu ... (vezi toată discuția)