avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasarea unui salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasarea unui salariat

Buna ziua,

Trebuie sa detasez un salariat la alta firma. Cum trebuie sa procedez? Ma puteti ajuta va rog frumos cu modele de decizie sau alte formulare care trebuiesc intocmite?
Din cate am citit perioada maxima pentru detasare este 1 an. In cat timp se inregistreaza in revisal?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:55, 19 Iulie 2012
Decizie detasare
[ link extern ]

Detasare: acte necesare si indemnizatia de detasare
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasarea unui salariat marianicoo marianicoo cum se procedeaza la detasare,care sunt pasii de urmat, nu am facut nici o decizie de detasare pina in prezent,si nu stiu va rog,multumesc (vezi toată discuția)
Detasare Perdy33 Perdy33 Buna ziua, In cazul detasarii se face si contract de prestari servicii intre cei doi angajatori? (vezi toată discuția)
Detasare sofer hello60 hello60 SC cu un singur angajat(sofer+coord.transp),cum procedez in momentul in care am CO,si trebuie sa-mi respect contractul de prestari servicii cu firmele cu care ... (vezi toată discuția)