avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... reprogramarea examen auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

reprogramarea examen auto

imi aleg eu ziua sau o alege domnul de la politie, data reprogramarii. .?mentionez ca am picat orasul(emotii de imi tremurau si mainile si picioarele cand vedeam politistul langa mine), mi se pare absurd sa astept asa mult. ce trebuie sa fac ?imi expira cazierul(eliberat pe 9 aprilie) si examenul il dau pe 19 septembrie.sunt aproximativ 2 luni pana la noul examen ,,proba oras,,.pana atunci cred ca am fobie la uniforma de politist:stunned:
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:36, 19 Iulie 2012
din cate stiu cazierul auto este valabil 6 luni de la emitere. daca a fost eliberat pe 9 aprilie este valabil pana pe 9 octombrie! nu socotesc cum trebuie?

acum reprogramarea se face si in functie de cati candidati sunt programati sau reprogramati pentru sustinerea examenului.

cat despre examen nu trebuie sa ai emotii!
gandeste pozitiv, gandeste-te ca dupa ce vei obtine permisul de conducere vei deveni independenta de alte mijloace de transport, iti vei putea programa altfel timpul, nu vei mai depinde altii.
daca in perioada de "incepator cu lamaie" vei fi claxonata sau vei primi "observatii" mai mult sau mai putin obiective, nu le baga in seama. toti cand ajung cu covrigul in mana uita ca au fost si ei incepatori.

succes la examen.

ps: politistul examinator nu te mananca, daca ai fobie la uniforma de politist :Ospune-i lucrul asta si poate se schimba in altceva;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proba practica examen auto categoria b Gligorovici Gligorovici Pot depune contestatie la la examen auto proba practica efectuata azi.dupa 30 min de condus mi-a bifat mai multe greseli ptinte care si ca am depasit ... (vezi toată discuția)
Dosar pentru permis de conducere jacquelline jacquelline Buna seara! Am urmatoarea problema: termenul de valabilitate al cartii mele de identitate expira in cateva saptamani. In zilele urmatoare as dori sa-mi ... (vezi toată discuția)
Noul cod rutier 2013 probleme cu varsta legala ! alexamrian alexamrian buna ziua. am o mica problema cu intrarea in vigoare a noului cod rutier, si anume varsta legala pentru cat. c ,c+e .18 ani impliniti dupa actualul cod , 21 ... (vezi toată discuția)