avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daune morale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daune morale

Fratele meu a dorit sa ma excluda de la mostenirea lasata de tatal meu. A gasit multa intelegere la Judecatoria Patarlagele si,prin Sentinta civila nr 852/05.04.2011 ,a reusit.
Am declarat Recurs si prin Decizia civila nr 558 /2011 a Tribunalului Buzau am castigat. Ce pot face pentru a fi despagubita material si moral si pentru pedepsirea judecatorilor corupti?
sa va bucurati de hotararea din recurs
Despagubita material si moral nu prea aveti cum sa fiti din moment ce ati castigat in recurs...cu privire la judecatorii corupti, exista asa ceva in Romania!? (daca raspunsul este DA, nu prea aveti ce face nici aici)...
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2012
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire sau contestatie in anulare Angela Rauta Angela Rauta Sunt nedreptatita in dosarul nr 1642/277/2008 al judecatoriei Patarlagele pentru ca Tribunalul Buzau a dat o Decizie definitiva si irevocabila pe data de 20 ... (vezi toată discuția)
Proces daune morale si materiale Victor0101 Victor0101 Buna ziua, Am avut un preces pe contencios administrativ cu Primaria in care am castigat la recurs la Curtea de apel unde am primit si cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Casare sentinta,rejudecare fond doinacta doinacta Buna seara, Am avut un litigiu de munca.Am cerut plata drepturilor salariale pe o perioada de 20 de zile care mi-a ramas neachitata in urma unui alt litigiu ... (vezi toată discuția)