avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere neplatita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere neplatita

Ce pot face in situatia urmatoare?
Tatal fetelor mele are obligatia ,prin instanta, de a plati o pensie de intretinere destul de mica ,120 ron ,nemaiavand si alti copii.Aceasta pensie nu a platit-o de 2 luni.Daca in continuare nu va mai plati ,cum e mai bine :sa actionez in instanta sau sa fac plangere la politie? Mentionez ca eu nu locuiesc in aceeasi localitate .
multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2012
monikas, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:20, 19 Iulie 2012
Va adresati politiei sau parchetului cu plangere pt abandon.
Instantei va adresati doar pt recalcularea pensiei nu pt ca nu o plateste pe asta stabilita
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
In localitatea unde locuieste el sau unde locuiesc eu?
dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara ancamariapop ancamariapop Buna ziua! Ma numesc Anca si sunt in Germania de 2 ani jumate impreuna cu baiatul meu de 8 ani jumat,sunt divortata si fostul meu sot nu-i m-ai plateste pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neachitata angel36 angel36 Sunt divortate din 1997 , si am ramas cu un baietel .Problema e ca fostul sot nu a mai achitat pensia din 2005. L-am sunat prin 2007de 2-3 ori si mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara mancipri mancipri in luna mai 2009 , mama unui minor in varsta de 10 ani , a facut o plangere penala pentru abandon de familie , la parchet . in plangere arata faptul ca fostul ... (vezi toată discuția)