avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarea locuintei bil un contract
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarea locuintei bil un contract

este valid un contract cu o societate de asigurari daca asiguratul nu a semnat contractul respectiv polita de asigurare ,cu toate ca a platit suma respectiva stipulata in contractul de asigurare a locuintei
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 01:27, 20 Iulie 2012
Ca orice contract comercial bilateral, lipsa unei semnaturi produce nulitatea acestuia.In aceasta situatie, platitorul poate solicita returnarea primei nedatorate.
In cazul in care viciul este inlaturat prin semnare, contractul devine valid si poate produce efecte pentru ambele parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent-uz fals de identitate? Cristi_1 Cristi_1 Buna ziua!Am o nelamurire.Am primit alaltaieri un plic si cateva foi in care era mentionat ca la cererea mea mi s-a facut asigurare pe viata pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Conditii prelungire contract de munca pe perioada determinata alina0009 alina0009 Buna ziua, In luna aprilie m-am angajat cu contract pe perioada determinata de 3 luni. Ulterior printr-un act aditional perioada a fost prelungita pe inca 3 ... (vezi toată discuția)
Neconcurenta/confidentialitate Buna ziua! Intrebarea/nelamurirea mea e in legatura cu mult discutata clauza de confidentialitate/neconcurenta. Am semnat asa ceva la firma de la care ... (vezi toată discuția)