Buna ziua! Intrebarea/nelamurirea mea e in legatura cu mult discutata clauza de confidentialitate/neconcurenta. Am semnat asa ceva la firma de la care plec,insa nu era stipulat concret ce activitati imi sunt interzise in perioada celor 6 luni,si nici nu mi s-a platit vreodata sporul de min. 25%. Practic am semnat (greseala mea) o clauza aproape in alb. Mai este valid acest contract/clauza? Apreciez un raspuns cat mai urgent. Multumesc!
Sper ca ai un exemplar al contractului si te poti asigura ca nu ti-a fost splitat salariul (la modul "din care xxxx indemnizatie clauza de neconcurenta").
In situatia prezentata de tine, avand in vedere ca tu nu ai primit cei 25% (minim) nu ai de ce sa respecti o clauza care e in defavoarea ta si pe care nu a respectat-o cealalta parte care avea tot interesul s-o respect
a, a doua oara citeste bine inainte de a semna. Desi acum e in favoarea ta ca nu au trecut activitatile concrete pe care nu le poti realiza deoarece clauza devine nula de drept.
daca stie cineva , va rog sa ma ajutati cu aceste clauze , ambele, ca tre sa le aplic si eu si nu am mai lucrat vreodata cu ele... stiu doar cat este in Codul Muncii.....
V-as ruga sa ma ajutati...
Demisionez de la locul de munca actual. Momentan lucrez la o firma care are acelasi patron cu firma la care am lucrat din 05.04-10.04. Domeniile erau ... (vezi toată discuția)