avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neconcurenta/confidentialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neconcurenta/confidentialitate

Buna ziua! Intrebarea/nelamurirea mea e in legatura cu mult discutata clauza de confidentialitate/neconcurenta. Am semnat asa ceva la firma de la care plec,insa nu era stipulat concret ce activitati imi sunt interzise in perioada celor 6 luni,si nici nu mi s-a platit vreodata sporul de min. 25%. Practic am semnat (greseala mea) o clauza aproape in alb. Mai este valid acest contract/clauza? Apreciez un raspuns cat mai urgent. Multumesc!
Sper ca ai un exemplar al contractului si te poti asigura ca nu ti-a fost splitat salariul (la modul "din care xxxx indemnizatie clauza de neconcurenta").
In situatia prezentata de tine, avand in vedere ca tu nu ai primit cei 25% (minim) nu ai de ce sa respecti o clauza care e in defavoarea ta si pe care nu a respectat-o cealalta parte care avea tot interesul s-o respect

a, a doua oara citeste bine inainte de a semna. Desi acum e in favoarea ta ca nu au trecut activitatile concrete pe care nu le poti realiza deoarece clauza devine nula de drept.
daca stie cineva , va rog sa ma ajutati cu aceste clauze , ambele, ca tre sa le aplic si eu si nu am mai lucrat vreodata cu ele... stiu doar cat este in Codul Muncii.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent...(pre)litigiu,daca exista asa ceva... :( Buna ziua! Nu mai stiu la cine sa apelez pt. un raspuns simplu...sper ca imi veti da Dvs. un raspuns in 2/sau mai multe randuri... Intrebarea/nelamurirea mea ... (vezi toată discuția)
V-as ruga sa ma ajutati... Demisionez de la locul de munca actual. Momentan lucrez la o firma care are acelasi patron cu firma la care am lucrat din 05.04-10.04. Domeniile erau ... (vezi toată discuția)
Contract de confidentialitate si clauza de neconcurenta Ana252 Ana252 Buna ziua! Lucrez pentru un ONG (care se ocupa de terapie ocupationala) si pe langa contractul de munca am semnat un contract de confidentialitate. In acest ... (vezi toată discuția)