avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA subinchiriere spatiu comercial catre o societate din ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

subinchiriere spatiu comercial catre o societate din Italia

O societate comerciala din Romania va participa la o expozitie tot in Romania unde a inchiriat un spatiu. societatea din Romania va subinchiria o parte din acest spatiu unei societati comerciale din Italia. Factura de chirie catre societatea din Italia va fi intocmita cu TVA sau fara TVA? Si pe ce baza legala?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 16:31, 20 Iulie 2012
daca primeste o factura de chirie cu tva, pentru a avea drept de deducere trebuie sa factureze cu tva catre firma din italia, locul prestarii fiind considerat romania - art. 133, alin. 4, lit. a din codul fiscal.

cititi si aceasta discutie:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare la targ in romania.cum facturez catre italia 50% din suma (dpdv al tva) iuliaiuly iuliaiuly Buna ziua, Firma noastra a participat la un targ in Romania, platind chirie si TVA-ul aferent. Firma din Italia (noi fiind distribuitorii lor in Romania) ... (vezi toată discuția)
Prestari servici intracomunitare scutite cu drept de deducere diva_alinutza diva_alinutza Am si eu o intrebare.......o firma din Romania care primeste din Italia materii prime sau produse finite in scopul prelucrarii/repararii, le prelucreaza si ... (vezi toată discuția)
Tva aplicata taxelor pentru expozitii internationale oana23cris oana23cris Buna ziua, societatea la care lucrez are ca obiect de activitate fabricarea de mobila. La sfarsitul lunii vom participa la o expozitie de mobila in Anglia. Am ... (vezi toată discuția)