avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pretul apostilei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pretul apostilei

Va rog sa imi spuneti, care este pretul apostilei care trebuie aplicata pe o sentinta de divort definitiva si irevocabila,si la un certificat de nastere?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:16, 20 Iulie 2012
Pentru certificatul de nastere este 25 lei. Se aplica de prefectura. Sentinta de divort se apostileaza de Tribunal.
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2012
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare casatorie germania sce76 sce76 Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Un prieten al meu, acum cetatean german, casatorit in Ro, a divortat(el a cerut desfacerea casatoriei, la Tribunalul Brasov,) ... (vezi toată discuția)
Casatorie in germania Tina_atina Tina_atina Buna ziua! Intentionez sa ma casatoresc in Germania si am primit de la primaria localitatii in care domiciliez o lista cu documentele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Calatoria minorului in strainatate cu ci helena76 helena76 Buna seara Minorul posesor de carte identitate are nevoie de pasaport pentru a calatori in tarile UE? Parintele in a carei intretinere se afla dupa ... (vezi toată discuția)