avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata drepturilor salariale dupa incetarea cim cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata drepturilor salariale dupa incetarea cim cu acordul partilor

dupa incetareaa CIM administratorul firmei refuza sa-mi plateasca salariul pe luna iunie si zilele de concediu aferente perioadei 01.01.2012-05.07.2012 inclusiv cele 5 zile din luna iulie,mentionez ca incepand cu data de 06.07 CIM cu soc respectiva a incetat,am lucrat la aceasta soc 9 ani,ce cale legala treb urmata pt a-mi recupera drepturile salariale?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 20 Iulie 2012
Are un rol si ITM-ul .. insa pentru aceasta fapta nu exista vreo sanctiune prevazuta de legislatia muncii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat care nu isi primeste banii dupa demisie bogha13 bogha13 Buna ziua. Cum procedez in cazul in care mi-am dat demisia de la un patron ( nu a vrut sa imi semneze demisia la zi ) am stat in preaviz si mai trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare cu art.65(1) codrina.ama codrina.ama Buna ziua, Va rog, am nevoie, din nou, de sfatul Dvs : 1- art. 78(1) din CCMUN 2007-2010 precizeaza ca, la incetarea CIM, angajatul trebuie sa primesca ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale catalina76 catalina76 Buna ziua, De aproape o luna de zile, mi-a incetat contractul de munca (restrangere de activitate..preaviz..toate cele). Fostul patron refuza sa-mi ... (vezi toată discuția)