avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

Buna ziua,

Sunt client al bancii de 10 ani, persoana juridica. In toti acesti ani, am avut ceva probleme cu ei, dar cel mai rau m-au deranjat cand au omis sa-mi faca doua plati externe. Pur si simplu, fara nici o instiintare...nimic. Am descoperit eu la sfarsitul lunii ca platile nu erau facute. Una s-a intamplat acum 2 ani , iar cea de-a doua luna iunie 2012. Am facut si atunci si acum, reclamatie si probabil voi primi un raspuns de scuze, etc. As vrea sa-i dau in judecata, pentru ca mi-au afectat relatia cu partenerii externi. Am dovada ca op-ul a fost stampilat si semnat in aceeasi zi in care am facut si ordinul de cumparare valuta...iar plata nu exista. Acum cand am intrebat-o pe "duduia" de la ghiseu ( ca altfel n-am cum sa-i zic, chiar asa arata si se poarta), mi-a zis ca imi lipseau vreo 2 euro ca sa faca plata. Am intrebat-o de ce n-am fost contactati si n-am primit raspuns. Si s-ar mai aduna....dar aceste doua lucruri chiar mi-au afectat relatia cu furnizorii.
Daca as da banca in judecata, as castiga?

Multumesc
AEM
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Wollfe , utilizator 20:25, 20 Iulie 2012
Totul depinde cum veti pune problema in fata judecatorului, de administrarea probatorului cu privire la prejudiciile invocate de dumneavoastra si pe care banca vi le-a produs.
Buna seara.
Daca dumneavoastra ati dat personal dispzitia de plata externa si angajatul bancii la stampilat si semnat si nu erau bani suficienti in cont este de vina angajatul bancii pentru ca nu a verificat existenta disponibilului in cont.
Daca DPE-ul a fost dus la banca de o alta persoana (neamputernicita pe cont) si d-stra nu aveti exemplarul verde stampilat si semnat de banca nu prea aveti sorti de izbanda, obligatia de a asigura numerarul fiind a dumneavoastra.
Cu stima



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila banca pe op creatza_70 creatza_70 Buna ziua, In ce moment angajatul bancii stampileaza si semneaza un OP? Inainte de stampilare nu ar trebui sa verifice si contul beneficiarului? Este ... (vezi toată discuția)
Pfa venit real, fara chitante break_noon break_noon Am si eu niste intrebari, daca se poate. Pina anul trecut am fost la norma de venit, de anul asta sunt la venit real, asa ca trebuie sa completez registrul ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare cont bancar Breka Breka In 2005 am facut depozit in lei si in valuta la o banca, in 2006 am retras banii din cont (nu am stiut ca trebuie sa cer si inchiderea contului). Pe vremea ... (vezi toată discuția)