avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare- pot obtine o pedeapsa cu suspendarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare- pot obtine o pedeapsa cu suspendarea executarii pedepsei?

Buna seara va rog daca puteti sa ma ajutati cu sfaturi.Am savirsit o fapta penala delapidare dosarul a fost inregistrat in 2010 la politie am fost chemat de 3 ori la declaratii unde am recunoscut fapta deoarece eu m-am si autodenutiat la firma . Nu am fapte penale si am colaborat cu organele de cercetare penala nu am avocat si nici nu imi permit acum am primit citatie de la parchet cu siguranti ma voi prezenta si voi declara acelas lucru ca sint vinovat asta e am gresit trebuie sa platesc. Doresc sa stiu voi fii arestat sau ce se va intimpla? am sanse de si voi sustine ca sint vinovat sa scap cu suspendare?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 21:49, 20 Iulie 2012
Depinde de valoarea prejudiciului. Puteti beneficia de circumstante atenuante. Dar totul ramane la latitudinea organelor de cercetare si eventual a instantei.
La Parchet ce se va intampla, ma va aresta?

Editat de moderator simonette12- am rugamintea sa nu mai editati mesajele cu litere majuscule- pct.1.2 din Regulament
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iulie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Sansele sa va aresteze sunt minime spre 0 din moment ce ati recunoscut fapta si sunteti dispus sa va asumati responsabilitatea, sunt sigura ca organele de urmarire penala si-ar dori sa aiba numai persoane ca dvs pt a le trage la raspundere.

Depinde foarte mult de prejudiciul cauzat si daca l-ati acoperit macar partial, acesta fiind de cele mai multe ori un element crucial. Pt acest gen de infractiuni in care faptuitoul este si sincer o pedeapsa cu suspendarea este posibila.
Mentionati totusi prejudiciul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu legea aledical aledical Am savirsit o fapta penala delapidare in 2006-2009 in 2010 m-am autodenuntiat . firma a depus plingere penala am fost chemat la politie in septembrie 2010 de ... (vezi toată discuția)
Delapidare aledical aledical Buna seara am savirsit in perioada 2006-2009 o delapidare pe care am recunoscut o in 2010 deci m-am autodenuntiat firma a depus plingere penala am fost chemat ... (vezi toată discuția)
Urmari legale pentru conducatorul auto cu alcoolemie dianuk17 dianuk17 Buna ziua . As dori sa stiu daca in cazul unui accident de circulatie incare unul intre conducatorii auto este vinovat de neacordare de prioritate iar celalalt ... (vezi toată discuția)